شبكة ومنتديات وينك يا لطيف الروح
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اخي الزائر اخي العضو اختي العضوه اذا كنت مسجل لدينا من قبل فتفضل بتسجل الدخول
اذا لم تكن مسجل لدينا من قبل فتفضل بالتسجيل لدى اسرة المنتدي
لتستفيد وتفيد
فأهلا بكم في منتديات وينك يالطيف الروح

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شبكة ومنتديات وينك يا لطيف الروح
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اخي الزائر اخي العضو اختي العضوه اذا كنت مسجل لدينا من قبل فتفضل بتسجل الدخول
اذا لم تكن مسجل لدينا من قبل فتفضل بالتسجيل لدى اسرة المنتدي
لتستفيد وتفيد
فأهلا بكم في منتديات وينك يالطيف الروح
شبكة ومنتديات وينك يا لطيف الروح
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بسبوسه

اذهب الى الأسفل

بسبوسه Empty بسبوسه

مُساهمة من طرف سمو الاميره الأحد يوليو 04, 2010 6:38 pm



نص كيلو دقيق سامولينا (دقيق البسبوسه يعنى او السميد)

  • نص كيلو سكر
    علبه زبادى
    معلقتين بشر جوز هند
    معلقتين سمنه بلدى
    علبه قشطه
    معلقه بيكنج بودر
    فانيليا
    عصير نص ليمونه

  • 1-ناخد من نص كيلو السكر كوبايه ونضربها مع كوبايه الزبادى بالمعلقه مش المضرب الكهربائى حتي تتجانس تماما

    2-نخلط دقيق البسبوسه مع جوز الهند والبيكنج بودر

    3- وبعدين نخلطهم مع الزبادى والسكر ونضيف السمنه والقشطه ونخلطهم كويس

    4-نفردهم فى الصينيه ونساويها الاول نحط ايدنا فى ميه ونفرد عشان مش تلزق فى ايدنا

    5-حمصت شويه فستدق ورشيتهم عليها مع ضغط خفيف عشان يتثبت





سمو الاميره
سمو الاميره
عضو مشارك
عضو مشارك

الجنس : انثى

عدد المساهمات : 100
تاريخ التسجيل : 10/06/2010
المزاج المزاج : رايق

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى