الفراولة
صفحة 1 من اصل 1
الفراولة
8 أشخاص- وقت التحضير:20 دقيقة
- المقادير:كيس بسكويت ليدي فنجر هتشوفوا صورته حالا او ممكن تعملي كيكة اسفنجية بتكون احلى لكن انا كسلت بصراحة
2بيض
فانيليا
علبة جبنة مسكربونه ودي موجوده في المحلات الكبيرة
نص كوب سكر
2معلقة كبيرة سكر بودرة
كوب عصير
انصاف فراولة للتزيين
كوب كبير كريمة مخفوقة - التحضير:1-نضرب البيضتين مع الفانيليا والسكر بالمضرب لمدة 2دقيقة في حلةوبعدين نرفعهم على على النار في حمام ميه دافي مش بيغلي
علشان البيض لا يمسك لمدة 5دقايق ونسيبهم يبردو
2- نحضر الكريمة المخفوقة ونضيف عليها السكر البودرة والجبنة المسكربونة ونضربهم لمدة دقيقتين
3-نضيف ليهم خليط البض مع السكر بعد ما يبرد ونقلبهم مع بعض كويس
4- نحضر البسكويت وننزله في العصير بسرعة ونطلعه بسرعه علشان مش يخمر قوي
ولو هتعملي كيكة تبقي تقسميها نصين وتسقي كل نص بالعصير
5- رصيت البسكويت جنب بعض ثم نضع طبقة من الخلطة ثم طبقة بسكويت اخري وطبقة كريمة
ثم تزين بانصاف فراولة
ثم يدخل الثلاجة ساعتين - المناقشة:[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
سمو الاميره- عضو مشارك
- الجنس :
عدد المساهمات : 100
تاريخ التسجيل : 10/06/2010
المزاج : رايق
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى